Cremini pieczarki, boczek i szalotka Crustless Quiche
Cremini pieczarki, boczek i szalotka Crustless Quiche jest bezglutenowe i pierwotne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 13g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, połączenie uprawnych i grzybów, ser szwajcarski, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 5 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Boczek bez skórki, szpinak i pieczarkowe Quiche, Szparagi Pieczarki Boczek Crustless Quiche, oraz Zapiekanka Grzybowo-Szpinakowa Bez Skórki.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. gotować boczek na średniej patelni, na średnim ogniu, aż po prostu chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia. Wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodać 2 łyżki masła, grzyby i 1/2 łyżeczki soli. Gotować, mieszając na średnim ogniu, aż soki grzybowe odparują, około 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
4
Dodać szalotki i gotować do miękkości i grzyby są złote, o 3 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
5
Dodać czosnek i pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
6
Zdjąć z ognia, lekko ostudzić.
7
Posmaruj 9-calową szklaną lub ceramiczną patelnię z pozostałym masłem i posyp równomiernie startym parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ceramiczna Forma Ciasta
8
Umieść patelnię na blasze do pieczenia. Połowę Gruyere rozsypać na patelni i na wierzchu pokruszyć boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruyere
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodać 3/4 pieczarek, następnie pozostały ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
10
Ubić pół na pół, jajka i żółtka w dużej szklanej miarce. Doprawić solą, pieprzem i gałką muszkatołową do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie