Cream Crêpes
Przepis Cream Crêpes jest gotowy w około 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 246 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz konfitury truskawkowe, mleko, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Sprawdza się jako bardzo niedrogi posiłek poranny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cream Crêpes, Naleśniki Bananowo-Malinowe, oraz Ser Florencki Crêpes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka i mleko ubić w średniej misce do wymieszania. Wymieszać z mąką.
Spray 8-calowa patelnia z natryskiem do gotowania.
Wlać 1/4 ciasto Cup do patelni;tilt patelni, aby równomiernie pokryć dno patelni z ciasta. Gotować 1 do 2 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany. Uruchom łopatkę okrągłą krawędź crpe, aby poluzować z patelni; skręć crpe. Gotować 1 min. lub do momentu, gdy spód crpe będzie lekko rumiany.
Wyjąć z patelni; odstawić. Powtórz z pozostałym ciasta, aby w sumie 8 crpes.
Ubić serek śmietankowy, cukier, skórkę z cytryny i sok do wymieszania.
Rozprowadzić 2 zaokrąglone łyżki. mieszanka twarogu na każdym crpe; złożyć na ćwiartki.
Miejsce na talerzach deserowych.
Gotować i mieszać konfitury i wody w rondlu na małym ogniu 2 do 3 min. lub aż do przegrzania. Łyżka do naleśników.