Cream Cheese Filled Ananas Pound Cake Muffins
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranny posiłek,więc wypróbuj muffinki z Cream Cheese Filled ananas Pound Cake. Ten przepis służy 12 i kosztuje 40 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 209 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 128 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier granulowany, cukier brązowy, cukier i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto z serem śmietankowym i Nutellą, Muffinki Z Ciasta Marchewkowego Nadziewane Serem, oraz Ciasto Grillowane Z Kremem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nie podgrzewaj jeszcze piekarnika. Linia 12 Muffin kubki z jumbo rozmiar (3 ½ cala typu) wkładki papierowe.Zrób najpierw nadzienie z serem śmietankowym. W średniej wielkości misce ubić serek śmietankowy z cukrem na gładką masę, a następnie ubić wanilią. Odstawić.Dokładnie wymieszać przesianą mąkę, sól i proszek do pieczenia; ustawić aside.In miskę za pomocą ręcznego miksera elektrycznego, ubić masło i cukier, aż kremowy.
Dodaj jajka, po jednym na raz, ubijając przez 30 sekund po każdym jajku. Ubić ekstrakt(y) i mleko.
Dodać mieszaninę mąki i mieszać tylko do wymieszania, a następnie mieszać w ananasie.Podziel połowę ciasta równomiernie między kubki cupcake.Umieść łyżkę nadzienia z twarogiem na środku każdej filiżanki, dzieląc równomiernie między filiżanki.Pozostałe ciasto równomiernie podzielić między kubki babeczkowe, pokrywając krem cheese.To zrobić streuzel, wymieszać cukier i mąkę, a następnie pokroić w masło, aż będzie kruche.
Posypać mieszaninę streusel równomiernie na górze.
Umieść babeczki w zimnym piekarniku i ustaw na 325 F.
Piecz babeczki przez 35 minut lub do momentu, gdy wstawiony tester wyjdzie czysty.
Niech ostygnie całkowicie. Te najlepiej serwować po tym, jak posiedzą przez jakiś czas.Do lukru włóż 2 łyżeczki masła do dużej miarki Pyrex i rozpuść w kuchence mikrofalowej.
Dodać 2/3 szklanki cukru cukierniczego i wymieszać do uzyskania masy.
Dodaj 1/8 łyżeczki wanilii, następnie dodaj sok ananasowy 1 łyżeczkę na raz, aż lukier będzie wystarczająco cienki, aby ładnie wypadł z łyżki, ale nie tak cienki, że jest to glazura.