Cranberry Żelatyna Kwadraty
Jeśli masz około 30 minut aby spędzić w kuchni, kwadraty żelatyny żurawinowej mogą być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 254 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę budyniu waniliowego, ananasa, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 203 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Wiśniowe Kwadraty Żelatynowe, Żelatynowe Kwadraty Deserowe, oraz Arbuzowo-Limonkowe Kwadraty Żelatynowe są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° .
Odcedź ananasa, rezerwując sok w miarce 1 szklanki.
Dodaj tyle wody, aby odmierzyć 1 szklankę. Odłóż ananasa na bok.
W małym rondlu na średnim ogniu zagotuj mieszaninę soku ananasowego.
Zdjąć z ognia; mieszać żelatynę do rozpuszczenia. Wymieszaj w zimnej wodzie; przełóż do miski. Przykryj i wstaw do lodówki, aż częściowo zestali się.
W małej misce połącz sos żurawinowy i zarezerwowany ananas; wymieszać z mieszanką żelatyny.
Wlać do 9 cali. kwadratowe naczynie; przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie twarde.
Umieść orzechy pekan i masło na płytkiej blasze do pieczenia.
Piec 8 minut lub na złoty kolor, od czasu do czasu mieszając; ostudzić.
W małej misce wymieszaj mleko, śmietanę i budyń 2 minuty. W innej małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Dodaj mieszankę budyniową; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
Posyp prażonymi orzechami pekan. Schłodź, aż będzie jędrny.