Cranberry Żelatyna Kwadraty

Cranberry Żelatyna Kwadraty
Jeśli masz około 30 minut aby spędzić w kuchni, kwadraty żelatyny żurawinowej mogą być niesamowite bezglutenowe przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 254 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 74 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako dodatek. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę budyniu waniliowego, ananasa, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 203 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Wiśniowe Kwadraty Żelatynowe, Żelatynowe Kwadraty Deserowe, oraz Arbuzowo-Limonkowe Kwadraty Żelatynowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350° .
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Odcedź ananasa, rezerwując sok w miarce 1 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
3
Dodaj tyle wody, aby odmierzyć 1 szklankę. Odłóż ananasa na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
AnanasAnanas
WodaWoda
4
W małym rondlu na średnim ogniu zagotuj mieszaninę soku ananasowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok AnanasowySok Ananasowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Zdjąć z ognia; mieszać żelatynę do rozpuszczenia. Wymieszaj w zimnej wodzie; przełóż do miski. Przykryj i wstaw do lodówki, aż częściowo zestali się.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
W małej misce połącz sos żurawinowy i zarezerwowany ananas; wymieszać z mieszanką żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowySos żurawinowy
AnanasAnanas
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wlać do 9 cali. kwadratowe naczynie; przykryj i wstaw do lodówki, aż będzie twarde.
8
Umieść orzechy pekan i masło na płytkiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
9
Piec 8 minut lub na złoty kolor, od czasu do czasu mieszając; ostudzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
10
W małej misce wymieszaj mleko, śmietanę i budyń 2 minuty. W innej małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (ok
KremKrem
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodaj mieszankę budyniową; ubijaj na niskich obrotach, aż się połączą.
12
Rozłóż na żelatynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
13
Posyp prażonymi orzechami pekan. Schłodź, aż będzie jędrny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćTwardy
Gotowe W30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn