Cranberry Walnut Upside Down Cake

Cranberry Walnut Upside Down Cake
Need a deser wegetariański? Cranberry Walnut Upside Down ciasto może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 7G białka, oraz 26g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 godzin. Mieszanka proszku do pieczenia, orzechy włoskie, żurawina, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szarlotka Żurawinowo-Orzechowa, Ciasto Jabłkowo-Orzechowe Do Góry Nogami, oraz Ciasto Gruszkowo-Orzechowe Do Góry Nogami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło na patelni na umiarkowanym ogniu, a następnie zawirować do pokrycia dna i boku patelni i wymieszać z brązowym cukrem. Dusić, mieszając, aż cukier się rozpuści, 1 do 2 minut, następnie posypać równomiernie żurawiną i orzechami włoskimi mieszaniną masła i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
żurawinażurawina
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubić razem mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Ubij razem masło i cukier w dużej misce z mikserem elektrycznym z dużą prędkością, aż będzie lekkie i puszyste, 4 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu. Beat in vanilla. Zmniejsz prędkość do niskiej i dodaj mieszankę mąki na przemian partiami z maślanką, zaczynając i kończąc mieszanką mąki i mieszając, aż do połączenia. (Nie przesadzać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
1
Polewa ciepła na patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, aż zacznie bańki, następnie delikatnie łyżką ciasto nad polewą i równomiernie rozprowadzić. Szybko przenieść do piekarnika; piec, aż ciasto będzie złoty kolor i Drewniany szaszłyk wychodzi czysty, 25 do 30 minut. Fajne ciasto na patelni na stojaku 15 minut. Uruchom cienki nóż wokół wewnętrznej krawędzi patelni, a następnie odwróć talerz do serwowania na patelni i odwróć ciasto na talerz. Schłodzić całkowicie na talerzu na stojaku, 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
SzaszłykiSzaszłyki
NóżNóż
2
Podawać ciasto w temperaturze pokojowej.
1
Ciasto może być wykonane 1 dzień wcześniej i przechowywane, owinięte folią, w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
TrudnośćEkspert
Gotowe W25 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn