Crab Louie

Crab Louie
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Crab Louie spróbować. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 844 kalorii, 47g białka, oraz 40 g tłuszczu każdy. Na 12,13 zł za porcję, ten przepis okładki 82% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z wolfgangpuck.com ma 121 fanów. Mieszanka awokado, pomidor dojrzewający winorośli, jumbo lump crab, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Crab Louie, Crab Louie, oraz Crab Louie.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W8 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia100
Magazyn