Crab Linguine z bazylią, cytryną i Chile

Crab Linguine z bazylią, cytryną i Chile
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Crab Linguine z bazylią, cytryną i Chile może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 548 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać mięso kraba, linguine, sól morska i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć sól morską, można podążać tym daniem głównym z Malinowe Ciasteczka Z Solą Morską jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Linguine z krabem, cytryną, Chile i miętą, Linguine Z Chile, Krabami I Rukolą, oraz Kremowy linguine z szynką, cytryną i bazylią.

Instrukcje

1
Dodać oliwę z oliwek, Skórka z cytryny, i posiekane chiles do małej patelni i umieścić na małym ogniu, aż zaczną skwierczeć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zdjąć z ognia i odstawić.
3
Doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Dodać linguine i gotować zgodnie z instrukcją opakowania (około 7 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
5
Dobrze odcedzić, spłukać wrzącą wodą i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
6
Dodać chile i olej cytrynowy na patelni, że linguine został ugotowany w.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu2 Papryki Dowolnego Koloru, Ostre Lub Nie, Z Lokalnego Ogrodu
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Dodać sok z cytryny i gotować na średnim ogniu, aż skwierczy. Powrót linguine na patelnię i dodać mięso kraba. Wrzucić delikatnie przez 1 do 2 minut, aby ogrzać kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
KrabKrab
Pomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe KawałkiPomidor śliwkowy, Pokrojony Na 1-calowe Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
8
Składamy Bazyl i doprawiamy rozgniecioną solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Łyżka do rozgrzanych misek do serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
9
Od Take 5 składników: 95 pysznych dań z wykorzystaniem zaledwie 5 składników przez Jamesa Tannera. Copyright © 2010 James Tanner; photography © 2010 Anders Schønnemann. Wydany przez Kyle Books, odcisk Kyle Cathie Limited. Po raz pierwszy wydana w Wielkiej Brytanii w 2010 roku przez Kyle Cathie Limited.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. The Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Wino ma słomkowożółty kolor. Na nosie wyraża wolno pieczone gruszki i kwiaty wiciokrzewu. Na podniebieniu wino jest jasne i pełne, z mnóstwem cytryny Meyer i świeżych smaków moreli.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Magazyn