Crab Cake Po ' Boys
Crab Cake po ' Chłopcy może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 594 kalorie, 21g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka mieszanka Muffin kukurydzianych, grudka Krab, kapary, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć zioła można śledzić to danie główne z Mint Chocolate Chip Cupcakes jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Podobne przepisy to Walnut Crusted Crab Cakes aka When the Boys Are Sad, Ciasto krabowe na bułce, oraz Shrimp Po ' Boys.
Instrukcje
Podziel rolki na pół wzdłuż pozostawiając zawias wzdłuż 1 strony. Wydrąż środek górnej i dolnej części każdej rolki.
Umieść bułkę tartą i mieszaninę ziół w blenderze i wir, aby drobne okruchy.
Wlać do miski. Powinieneś mieć około 1 szklanki okruchów. Odstawić.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
W średniej misce, dodać mięso krabowe i 1 szklanka SOS Remoulade. Delikatnie wymieszać, aby połączyć.
Dodać mieszaninę okruchów chleba i lekko wrzucić, aż tylko połączone. Ponad mieszanie spowoduje ciastka krabowe stać się gummy. Uformuj 12 ciastek krabowych o średnicy około 2 1/2 cala.
Na talerz lub płytkie naczynie wlać mieszankę muffinek kukurydzianych (talerz ciasta działa dobrze). Ostrożnie posmaruj ciastka krabowe w mieszance babeczek kukurydzianych i odstaw na bok.
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj wystarczającą ilość oleju, aby pokryć dno patelni. Gdy olej jest gorący, smażyć ciastka krabowe partiami do złotego koloru, około 2 minut na stronę.
Przełożyć na patelnię z prześcieradłem.
Piec ciasta krabowe w nagrzanym piekarniku przez 8-10 minut.
Podawać placki krabowe na wydrążonej bułce francuskiej z sałatą, pomidorem i dodatkowym sosem Remoulade.
W małej misce rozgnieść kapary widelcem.
Dodaj sos tatarski, przyprawę Cajun, chrzan i sos pieprzowy i całkowicie połączyć. Jeśli masz czas, niech schłodzić w lodówce, pokryte, przez co najmniej 1 godzinę niech smaki stopić.
Czas przygotowania: 5 minut
Nieaktywny Czas Przygotowania: około 1 godziny
Łatwość przygotowania: łatwa
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.5 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Win Chardonnay]()
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.