Crab Benedict
Need a pescatarian Morn meal? Crab Benedict może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 519 kalorii, 23G białka, oraz 45 g tłuszczu każdy. Na $4.09 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać sos pieprzowy, grudki krabów, pietruszka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Crab Benedict, Placki Z Kraba Po Benedyktyńsku, oraz Jaja Krabowe Benedykt dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubij razem wszystkie składniki z wyjątkiem kraba i czerwonej papryki. Delikatnie złożyć kraba i papryki. Rezerwa. (Zobacz notatkę Cooka)
Połącz wszystkie składniki, z wyjątkiem octu, w górnej części podwójnego kotła, nad wrzącą wodą.
Ubijać do zgęstnienia, około 3 minut; odstawić do momentu użycia. Nie podgrzewaj ani nie przykrywaj garnka. Cienkie, w razie potrzeby z odrobiną bulionu z kurczaka. Wymieszać z octem.
Doprowadzić wodę, ocet i sól na małym wolnym ogniu w średnim rondlu. Rozbij jajko na mały ramekin i delikatnie wsuń jajko do wody.
Rozbij kolejne jajko do tego samego kubka i gdy woda wróci do niskiego poziomu, wsuń drugie jajko do wody. Powtarzam.
Niech pokornie gotować na wolnym ogniu, aż jaja są ustawione. To zajmie około 2 do 3 minut dla miękkich żółtek kataru.
Wyjąć łyżką szczelinową na papierowy ręcznik wyłożony talerzem.
Top serowy biszkopt z gotowanym jajkiem.
Dodaj małą gałkę sałatki krabowej na wierzch jajka. Łyżka hollandaise nad jajkiem i udekorować natką pietruszki.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło.
![Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.]()
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
On the nose are citrus tones, with green apple, pineapple and floral aromas accentuated by caramel and hazelnut traces. The bright fruit and crisp acidity typical of the Russian River appellation are apparent in the mouth, with lemon-lime components and concentrated pear notes, offset by a lingering apple and spice finish.