Corvina Cacerola (ecuadorean Fish Casserole) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepis Dania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 102g białka, 209g tłuszczu, oraz w sumie 3215 kalorii. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 11,88 zł / porcja. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz olej annatto, grubą sól, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka Z Bakłażana Nikaraguańskiego (Cacerola De Berenja), Corvina Traditional, oraz Fanesca (Ekwador dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zetrzyj plantany, oddzielając jedną tartą babkę od reszty.Masło Pyrex pieczenia naczynia wystarczająco duże, aby pomieścić wszystkie składniki.Rozgrzej piekarnik do 375 stopni.Drobno zmielić orzeszki ziemne i rozpuścić je w 1/2 szklanki wody (to nie ma być masło orzechowe, tho, w szczypcie, można go użyć).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W żelu W Kolorze Czerwonym, Zielonym, żółtym I Niebieskim
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Czosnek Blanszowany
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Podsmażyć cebulę w uncji masła na średnim ogniu, aż zmiękną, następnie usunąć z ognia i dodać paprykę, pomidory i filety rybne pokrojone na kawałki; dodać mieszaninę orzeszków ziemnych, oregano i cukier i dobrze wymieszać.Doprawić solą i pieprzem i odstawić.Przynieś 3 i 1/2 szklanki wody do wrzenia z 2 uncji masła, trochę tartego pieprzu i jedną łyżeczkę manteca (olej annato); jak tylko się zagotuje, dodać trzy starte plantany i gotować, często mieszając, aż do uzyskania gładkiej i stosunkowo gęstej mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Filety Rybne
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Blanszowany
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienki-
3
Umieść połowę mieszanki babeczek w przygotowanej patelni, wygładzając ją tak, aby dno naczynia do pieczenia było przykryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Warstwę mieszanki rybnej na wierzchu, a następnie przykryć mieszankę rybną pozostałą babką paste.In saute pan na średnim ogniu, stopić pozostałe cztery uncje masła i łyżeczka manteca; dodać jeden pozostały tartej babki i saute, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Funtów świeżego Miecznika, Pokrojonego Na 1/2-calowe Porcje (około 2 Na Osobę, 3 Do 4 Uncji Każda)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Rozprowadź tę mieszaninę na wierzchu zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Orzechowo-rodzynkowy
6
Piec zapiekankę do brązowego, około jednej godziny.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.