Cornbread Nadziewane Korona pieczeń wieprzowa
Cornbread Nadziewane Korona pieczeń wieprzowa może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1025 kalorii, 53g białka, oraz 77 g tłuszczu każdy. Na $3.1 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 17 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól, seler, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dość drogie przepis dla fanów Południowej żywności. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 10 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Pieczeń nadziewana z wieprzowiny, Pieczeń nadziewana z wieprzowiny, oraz Pieczeń nadziewana z wieprzowiny.
Instrukcje
Na pieczeń wieprzową: w blenderze, puree olej, czosnek i szałwia, aż będzie gładka. Doprawić solą i pieprzem. Pocierać mieszaninę na pieczeń wieprzową, upewniając się, aby pokryć obszary między kotletami.
Przełożyć wieprzowinę na patelnię i przykryć folią. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 48 godzin.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed pieczeniem.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Obróć pieczeń do góry nogami(żebra w dół) na patelni. Piecz przez 15 minut, a następnie zmniejsz ogień do 350 stopni F i piecz, aż termometr odczytu natychmiastowego odczyta 155 stopni F Po włożeniu 2 cali do środka mięsa, o 1 1/2 godziny więcej.
Do farszu: roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj zielony pieprz, cebula, seler, i czosnek i gotować, aż zmięknie, mieszając od czasu do czasu, przez 7 do 10 protokół. W dużej misce, połączyć mieszaninę warzyw z pokruszonego chleba kukurydzianego.
Dodać jajka, bulion, rozmaryn, kolendra, ostry sos, sól, pieprz i mieszać do połączenia. Powoli mieszać więcej bulionu, w razie potrzeby, aż farsz jest zwilżony. Farsz wcisnąć do 2-ćwiartkowej zapiekanki.
Trzydzieści minut przed wyjęciem pieczenia umieść farsz w piekarniku.
Piec na złoty kolor, około 45 minut.
Po zakończeniu pieczenia wyjmij go z piekarnika, namiot z folią i odstaw na co najmniej 15 minut. Kiedy farsz jest gotowy, ułożyć połowę tego na półmisku. Odwróć pieczeń pionowo na górze farszu. Napełnij środek pieczenia pozostałym farszem. Pokroić przy stole.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na chleb kukurydziany. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling z oceną 4,8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling]()
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sok Domaine Leseurre ' s Riesling jest fermentowany w 100% w zbiornikach ze stali nierdzewnej. Podczas gdy na drożdżach wino jest mieszane ręcznie (bâtonnage sur lies) raz w miesiącu, przez 11 miesięcy. Proces ten rozwija dodatkową złożoność smaków i aromatów. Ten suchy Riesling ma zapachy kwiatów cytrusowych i skórki cytrynowej, warstwowe na podniebieniu z nutami gruszki. Ten riesling dobrze komponuje się z amandyną pstrągową, surowymi ostrygami i jest uroczym aperitifem.