Cornbread-Chorizo Dressing
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Cornbread-SOS Chorizo może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 197 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, marchewkę, tymianek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Cornbread-Chorizo Dressing, Chorizo Cornbread Dressing, oraz SOS kukurydziany z Chorizo i jabłkami.
Instrukcje
W 10-do 12-calowej patelni na średnim ogniu, wymieszać chorizo, aż crumbly i rumiane (zostawić kilka dużych kawałków), o 5 protokół.
Przełożyć na ręczniki papierowe do osuszenia.
Odstawić patelnię na średni ogień i dodać masło. Po stopieniu dodaj cebulę, seler, marchew i czosnek. Mieszać, aż warzywa są lekko rumiane, o 10 protokół.
Dodaj kolendrę, tymianek, oregano i szałwię; mieszaj do pachnącego, 1 minutę.
Dodać chorizo i 2 szklanki bulionu z kurczaka i gotować tylko do wrzenia.
W dużej misce połącz kostki chleba kukurydzianego i mieszankę warzywno-chorizo. Wymieszać do równomiernego nawilżenia, przyprawić do smaku solą i pieprzem. Jeśli mieszanina jest zbyt sucha dla Twoich potrzeb, zwilż dodatkową 1/2 szklanki bulionu z kurczaka. Łyżka do naczynia do pieczenia 9 na 13 cali.
Przykryć i piec w piekarniku 450 przez 10 minut; odkryć i nadal piec, aż top jest rumiane i dressing jest ogrzewany przez, 10 do 15 minut dłużej.