Cornbread Chili Stosy
Cornbread Chili Stacks jest bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Idź do sklepu i odebrać masło, chili w proszku, wymieszać, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gofry Chili i Cornbread, Crockpot Chicken Chili Con Carne Loaded Tostada Stacks, oraz Pokrojony stek z chili na pikantnym ryżu z krewetkami i stosami Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 232°. Spryskaj 8-calową kwadratową patelnię sprayem do gotowania. W średniej misce, wymieszać mąkę kukurydzianą, Bisquick mix, maślanka, masło, chili w proszku i jajko do wymieszania.
Piec odkryte 18 do 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wychodzi czysty.
W międzyczasie, w rondlu 2-quart, ciepła chili i pomidory na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż bąbelki.
Chleb kukurydziany pokroić na 4 kwadraty; każdy kwadrat pokroić po przekątnej na 2 Trójkąty. Podziel każdy trójkąt chleba kukurydzianego poziomo. Wypełnić Trójkąty z 1/4 szklanki mieszanki chili i kawałek sera. Łyżka około 1/4 szklanki mieszanki chili na górze.