Corn Relish III

Corn Relish III
CORN Relish III może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 696 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonej kurkumy, soli, nasion selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 57 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Rozkoszuj się latem: słodka i pikantna kukurydziana Rozkosz, Flanki z kukurydzy słodkiej z pomidorowo-kukurydzianym smakiem, oraz Corn Relish.

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj kukurydzę, kapustę, cebulę, zieloną paprykę, czerwoną paprykę, biały cukier, zmieloną suchą gorczycę, nasiona selera, nasiona gorczycy, sól, kurkumę, ocet jabłkowy i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W 4 Do 5 Okrągłych Plasterków
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Nasiona SeleraNasiona Selera
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
KurkumaKurkuma
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieść mieszaninę do sterylnych pojemników. Zamknąć i schłodzić w lodówce do momentu podania.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia31
Magazyn