Contadina ® pieczone klopsiki w sosie pomidorowo-ziołowym
Contadina ® pieczone klopsiki w sosie pomidorowo-ziołowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 37g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 445 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.57 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka jaj, pieprz, bazylia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczone klopsiki w sosie pomidorowym, Klopsiki pieczone w sosie pomidorowym na Polencie, oraz Pieczone Pulpety z indyka parmezan z Rigatoni i sosem pomidorowo-bazyliowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Linia blachy do pieczenia z folią; płaszcz z gotowania sprayu.
Połącz 1/2 puszki pasty pomidorowej, jajko, 1 łyżeczkę. każda bazylia i oregano, cebula w proszku, czosnek w proszku i pieprz w dużej misce. Wymieszać z bułką tartą, parmezanem i rodzynkami.
Wymieszać w indyku rękami lub dużą łyżką, aż mieszanina zostanie dobrze połączona. Kształt na 16 klopsików o średnicy około 1 1/2 cala.
Piec 20 minut lub aż rumiane i gotowane przez (165 stopni F temperatura wewnętrzna).
W międzyczasie wymieszaj pozostałą pastę pomidorową, pomidory pokrojone w kostkę, 1 łyżeczkę. każde oregano i bazylia, cukier i sól w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 10 minut.
Dodaj pieczone klopsiki do sosu i gotuj na wolnym ogniu 5 minut, aby smaki się zmiksowały.
Podawać klopsiki i sos na makaronie z parmezanem, w razie potrzeby.