Conga Lime Pork
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Conga Lime Pork. Przepis ten służy 6. Jedna porcja zawiera 216 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 1,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z limonki, mango, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę z limonki można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z glazurą limonkową i pistacjami jako deser. 9 osób było pod wrażeniem tej receptury. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bez glutenu i bez nabiału dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy obejmują Wieprzowina limonkowa z papryką, Polędwiczka Wieprzowa Z Soją, Imbirem I Limonką, oraz Polędwiczka Wieprzowa Imbir Limonka.
Instrukcje
Posypać 3/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Na dużej patelni brązowa wieprzowina w oleju ze wszystkich stron.
Przenieść mięso do 3-lub 4-qt. Wolnowar.
Na tej samej patelni podsmażyć cebulę do miękkości.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej.
Dodać wodę, paprykę chipotle i melasę, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki z patelni.
Polej wieprzowinę. Przykryj i gotuj na wysokim poziomie przez 4-5 godzin lub do miękkości mięsa.
Usunąć pieczeń; lekko ostudzić. Odtłuścić tłuszcz z gotowania soków. Pokrój wieprzowinę dwoma widelcami i wróć do powolnej kuchenki; podgrzej. W dużej misce wymieszać coleslaw mix, mango, sok z limonki, skórkę z limonki oraz pozostałą sól i pieprz.
Połówki muffinek pokroić w dół na niepasanej blasze do pieczenia. Broil 4 w od ognia przez 2-3 minuty lub do lekkiego tostu.
Wieprzowinę podawać z muffinkami; na wierzch ze slawką.