Confit z czerwonej cebuli z Merlotem i octem balsamicznym
Czerwona cebula Confit z Merlotem i octem balsamicznym jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 187 kalorii. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli, masła, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 13%. Spróbuj Rabarbar I Cebula Confit Z Truskawkowym Octem Balsamicznym, Podsmażony filet z Seabass z pomidorem i cebulą Confit i ocet Sherry Nage z estragonem, oraz Grillowane steki T-Bone z balsamiczną cebulą Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni 5-do 6-quart na średnim ogniu roztopić masło z oliwą z oliwek.
Dodaj cebulę i mieszać często, aż są kulejące i płyn odparował, 8 do 10 minut.
Dodać 2 szklanki wina i cukru; mieszać od czasu do czasu, aż płyn odparuje i cebula są słodkie do smaku i bardzo delikatne, o 30 protokół.
Dodaj ocet balsamiczny i sól do smaku; często mieszaj, aż smaki zostaną zmieszane, około 5 minut.