Concord winogrono i rozmaryn Focaccia

Concord winogrono i rozmaryn Focaccia
Przepis Concord winogron i rozmarynu Focaccian jest gotowy w około 1 godzinę i 25 minut i zdecydowanie jest super wegańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz niebieloną mąkę, sól morską, winogrona concord i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Concord Grape Focaccia, Sorbet winogronowy Concord z rozmarynem i czarnym pieprzem od kuchni / wywiad z autorem i gratisy, oraz Winogronowa Focaccia Z Rozmarynem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 204°. Lekko posmaruj metalowe naczynie do pieczenia o wymiarach 9 na 13 cali 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
W misce miksera stojącego wyposażonego w hak, wymieszaj drożdże, wodę, 3 łyżki oleju, cukier, mąkę i drobną sól morską na małej prędkości, aż powstanie kulka, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól Morska DrobnaSól Morska Drobna
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wyjąć miskę z miksera, wlać 1 łyżkę oleju na ciasto i natrzeć olejem, aby całkowicie pokryć. Przykryć miskę folią i odstawić do wyrośnięcia, aż podwoi Rozmiar, 30 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Pokrój winogrona na pół i usuń nasiona, zachowując skórki z winogronami, jeśli odejdą od owoców. Odstawić do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinogronaWinogrona
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
5
Wyrośnięte ciasto przełożyć na przygotowane naczynie do pieczenia i równomiernie wcisnąć ciasto na patelnię, pokrywając całą powierzchnię. Dokuj ciasto opuszkami palców, robiąc dziury przez całą drogę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
6
Skropić ciasto pozostałymi 2 łyżkami oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Posypać igłami rozmarynu, winogronami i skórkami oraz grubą solą morską. Lekko przykryć patelnię folią i odstawić do wyrośnięcia, aż podwoi Rozmiar, 20 do 30 minut. Ostrożnie zdjąć folię i piec, aż złoty kolor i termometr włożony do środka focaccia czyta co najmniej 200 ° F, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
FocacciaFocaccia
Mięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 CaliMięsiste Golonki Cielęce O Grubości 2-3 Cali
WinogronaWinogrona
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Niech focaccia ostygnie na patelni, aż się ogrzeje. Pokrój i podawaj z lodami (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
FocacciaFocaccia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn