Collard zielona i biała fasola Gratin

Collard zielona i biała fasola Gratin
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Collard zielony i biały fasoli Gratin spróbować. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 237 kalorii, 13g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, parmigiano-reggiano, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Collard Green Gratin, Kapusta i Collard Green Gratin, oraz Zupa z białej fasoli.

Instrukcje

1
W dużym garnku przykryj obrożę osoloną wodą, następnie podgrzej i gotuj do miękkości, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dobrze odcedzić i pokroić na małe kawałki. Odstawić.
3
Rozgrzej piekarnik do 475ºF. Energicznie pocierać wnętrze 10-lub 12-calowe danie gratin z rozgniecionym czosnkiem. Zmiażdżony czosnek wyrzucić i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Rozgrzać 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Dodać cebulę i paprykę i gotować, mieszając często, do miękkości, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
6
Dodać posiekany czosnek i gotować, mieszając, przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
7
Dodaj zielenie collard, wymieszać do herbu, i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
8
Przełożyć do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Wymieszaj fasolę, mięso, 2 łyżki Parmigiano-Reggiano, 1 łyżkę oleju i rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
10
Dodać wystarczającą ilość zarezerwowanego płynu do gotowania fasoli, aby zwilżyć, a następnie rozprowadzić mieszaninę w przygotowanym naczyniu. Top z bułką tartą i pozostałym Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Dodatkowe Pestki SłonecznikaDodatkowe Pestki Słonecznika
11
Skropić pozostałym olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
12
Przykryć naczynie folią aluminiową i piec, aż nadzienie będzie gorące i bąbelkowe, 30 do 35 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
13
Wyjmij folię i piecz, aż wierzch zapiekanki będzie złoty i chrupiący, o kolejne 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
14
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia80
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn