Collard i pesto z orzechów pekan

Collard i pesto z orzechów pekan
Collard i Pesto Pecan może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, płatki pieprzu, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Collard Zielone Pesto, Collard Greens, Apple, Pecan and Goudan Egg White omlet, oraz Pesto z szałwii i orzechów pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować 1/2 małe bułeczki, żeberka środkowe iząbki usunięte, w średnim garnku gotowanie solonej wodyniebieżne, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Przełożyć do lodowatej wody bowlof; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
4
Odcedzić; wycisnąć suchą warstwę z ręcznikami papierowymi.Zmiksuj warzywa, 1/2 szklanki oleju,1/4 szklanki prażonych orzechów pekan, 2 łyżki jabłek cidervinegar,1/2 łyżeczki miodu i 1/4 łyżeczki zmiażdżonych płatków pieprzu w robocie kuchennym do gruboziarnistych form purée;doprawić koshersalt i freshlyground czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
ZieloniZieloni
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
MiódMiód
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia52
Magazyn