Collard i pesto z orzechów pekan
Collard i Pesto Pecan może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, płatki pieprzu, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Collard Zielone Pesto, Collard Greens, Apple, Pecan and Goudan Egg White omlet, oraz Pesto z szałwii i orzechów pekan dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować 1/2 małe bułeczki, żeberka środkowe iząbki usunięte, w średnim garnku gotowanie solonej wodyniebieżne, około 2 minut.
Przełożyć do lodowatej wody bowlof; ostudzić.
Odcedzić; wycisnąć suchą warstwę z ręcznikami papierowymi.Zmiksuj warzywa, 1/2 szklanki oleju,1/4 szklanki prażonych orzechów pekan, 2 łyżki jabłek cidervinegar,1/2 łyżeczki miodu i 1/4 łyżeczki zmiażdżonych płatków pieprzu w robocie kuchennym do gruboziarnistych form purée;doprawić koshersalt i freshlyground czarny pieprz.