Collard i musztarda Zielenina
Collard i musztarda Zielenina jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, czosnek, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Doskonałe Zielone Południowe (Jarmuż, Burak, Zieleń Kolczasta, Musztarda), Duszona Zieleń Kolczasta, Zieleń musztardowa i czerwona boćwina Szwajcarska, oraz Best Ever Collard Greens podobnych receptur.
Instrukcje
Napełnij 4-kwartowy garnek do połowy wodą i dopraw do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić wodę do wrzenia. W międzyczasie posiekaj wszystkie warzywa na średnie kawałki.
Włóż zielenie do wrzącej wody, wyjmij garnek z ognia i odstaw na 2 do 3 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować czosnek delikatnie, aż zacznie się jasnobrązowy, uważając, aby nie spalić.
Dodaj blanszowane warzywa, ocet, cukier 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Napełnij 4-kwartowy garnek do połowy wodą i dopraw do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić wodę do wrzenia. W międzyczasie posiekaj wszystkie warzywa na średnie kawałki.
Włóż zielenie do wrzącej wody, wyjmij garnek z ognia i odstaw na 2 do 3 minut.
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować czosnek delikatnie, aż zacznie się jasnobrązowy, uważając, aby nie spalić.
Dodaj blanszowane warzywa, ocet, cukier 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki pieprzu.