Collard i musztarda Zielenina

Collard i musztarda Zielenina
Collard i musztarda Zielenina jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 8% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, czosnek, ocet i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Doskonałe Zielone Południowe (Jarmuż, Burak, Zieleń Kolczasta, Musztarda), Duszona Zieleń Kolczasta, Zieleń musztardowa i czerwona boćwina Szwajcarska, oraz Best Ever Collard Greens podobnych receptur.

Instrukcje

1
Napełnij 4-kwartowy garnek do połowy wodą i dopraw do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić wodę do wrzenia. W międzyczasie posiekaj wszystkie warzywa na średnie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Włóż zielenie do wrzącej wody, wyjmij garnek z ognia i odstaw na 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
3
Odcedzić i ostudzić.
4
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować czosnek delikatnie, aż zacznie się jasnobrązowy, uważając, aby nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodaj blanszowane warzywa, ocet, cukier 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
ZieloniZieloni
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól
6
Napełnij 4-kwartowy garnek do połowy wodą i dopraw do smaku solą i pieprzem. Doprowadzić wodę do wrzenia. W międzyczasie posiekaj wszystkie warzywa na średnie kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
7
Włóż zielenie do wrzącej wody, wyjmij garnek z ognia i odstaw na 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
8
Odcedzić i ostudzić.
9
Rozgrzać olej na dużej patelni i gotować czosnek delikatnie, aż zacznie się jasnobrązowy, uważając, aby nie spalić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj blanszowane warzywa, ocet, cukier 2 łyżeczki soli i 2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
ZieloniZieloni
PieprzPieprz
CukierCukier
SólSól

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn