Cole Slaw Dressing

Cole Slaw Dressing
Cole Slaw Dressing to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje 33 centów za porcję. Wiele osób robiło ten przepis, a 189 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, musztardę, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 14%. Podobne przepisy to Cole Slaw z sosem Wasabi, Cole Slaw z orzechami pekan i pikantnym sosem, oraz Mama ' s Sweet Onion Cole Slaw Dressing.

Instrukcje

1
W średnim rondlu wymieszaj żółtko, cukier, musztardę, masło i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MusztardaMusztarda
OcetOcet
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Ubij razem na średnim ogniu i gotuj do zgęstnienia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Zdjąć z ognia i ostudzić.
4
Trzepaczka w pół na pół. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn