Coeur à la Crème
Coeur à la Creme wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 2,23 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 372 kalorie. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką truskawki, crème fraîche, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 26%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Coeur à la Crème, Herb Coeur A La Creme, oraz Coeur à la Crème.
Instrukcje
Spłucz gazę pod wodą; ściśnij, aż będzie wilgotna. Linia każda z czterech 3-do 4-calowych form coeur à la crème z 1 kwadratem gazowej. Za pomocą miksera elektrycznego, beat twarogu, crème fraîche, 4 łyżki cukru pudru, sok z cytryny, wanilia, i sól w dużej misce, aż gładka, o 4 protokół. Naciśnij przez drobny sitko; podziel między formy. Złóż gazę.
Umieść formy w płytkim naczyniu do pieczenia; przykryj folią. Chłód co najmniej 4 godziny i do 1 dnia.
Wymieszać truskawki z 2 łyżkami cukru pudru; odstawić 30 minut. Rozwiń formy; Odwróć na płyty. Łyżka truskawek wokół i podawać.