Codfish Puppies to pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać skórkę z limonki, scallion, ząbki czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin i 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Codfish Szczenięta, Sałatka Z Dorsza, oraz Dorsz Karaibski.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Włożyć dorsza do garnka i napełnić zimną wodą, całkowicie pokrywając dorsza. Moczyć co najmniej 12 godzin w temperaturze pokojowej
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Wyjąć z wody i spłukać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Rozgrzać olej do 360 stopni F w głębokim garnku, aż dojdzie do około 2 cali z boku patelni. W średnim saute patelni, na średnim ogniu, dodać olej i saute cebuli, seler, i czosnek, aż warzywa zmiękną, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
Dodaj cayenne, szallion, kolendra, Skórka z limonki i sok, mąka, proszek do pieczenia, mleko i jajko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone W Plasterki Obrane świeże Lub Mrożone Brzoskwinie
2 łyżki Prażonego Oleju Arachidowego Lub Oleju Roślinnego
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Dobrze wymieszać. Za pomocą widelca płatki dorsza należy usunąć ze skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
8
Dodać dorsza do ciasta. Używając 1-uncji miarki do lodów, Zbierz ciasto z frytką i umieść w rozgrzanym oleju. (Placki powinny mierzyć około 1 1/2 cala średnicy.) Pracować partiami. Nie dodawaj więcej niż sześć na raz. Gotować, aż placki są złote i gotowane przez, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie Serca
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
9
Wyjmij do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.