Coco-Kiss Pumpkin Muffins

Coco-Kiss Pumpkin Muffins
Coco-kiss Pumpkin Muffins to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 1 i kosztuje $6.16 za porcję. Jedna porcja zawiera 3415 kalorii, 58g białka, oraz 167 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Ten przepis z Recipezaar ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, sól, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Kiss Dip, Pumpkin Spice Kiss Cookies, oraz Pikantne Ciasteczka Z Dyni.

Składniki

2warzywo (np. szpinak)2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone2 łyżki plus 2 łyżeczki zimnego masła, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych1-1/4 łyżeczki suszonych płatków pietruszki, podzielonych4Spód: okruszki z herbatników grahamBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)1warzywo (np. szpinak)lody waniliowe i dodatkowe orzechy pekanlody waniliowe i dodatkowe orzechy pekan1dla każdego.Buttered-Rum Coconut KissButtered-Rum Coconut Kiss2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwefilety z pstrąga jeziorowego (około każdego)filety z pstrąga jeziorowego (około każdego)3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekokos osuszony (suchy)kokos osuszony (suchy)1(10 do 12 cali) truskawka Owoce na stopę(10 do 12 cali) truskawka Owoce na stopę2(częściowo & )(częściowo & )2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemąka uniwersalnamąka uniwersalna2warzywo (np. szpinak)imbir mielonyimbir mielony1pomarańczy, soku i skórki (sok przekroczył 1/4 szklanki)pomarańczy, soku i skórki (sok przekroczył 1/4 szklanki)1warzywo (np. szpinak)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)1 ciasto funtowe z żurawiną, pokrojone w kostki o wymiarach 1/2 cala, tak aby uzyskać 2 szklanki (można też wykorzystać 2 szklanki resztek ciasta duńskiego lub pączków w połączeniu z suszoną żurawiną – patrz poniżej)3Spód: okruszki z herbatników grahammiód cytrusowymiód cytrusowy1warzywo (np. szpinak)1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę3 opakowania (po 8 uncji każde) serka śmietankowego o obniżonej zawartości tłuszczu, pokrojonego w kostkę2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepuree z dyni lub squasha (ja zrobiłam swoje świeże z dyni maślanej)puree z dyni lub squasha (ja zrobiłam swoje świeże z dyni maślanej)1581 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu1 gotowa w sklepie mieszanka do wypieku ciasta czekoladowego, np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, upieczona zgodnie z instrukcją na opakowaniu
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia60
Magazyn