Citrus Biscotti
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj cytrusowych herbatników. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 15 centów za porcję. 9 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Mieszanka soku z cytryny, olej roślinny, mix ciasto cytrynowe, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Świetnie sprawdza się jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Cake Mix Citrus Biscotti, Czekolada Cytrusowe Biscotti, oraz do kanapek z Kruchym chlebem cytrusowym wypełnionych mieszanym twarogiem cytrusowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325°F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Lekko nasmaruj lub spryskaj duży arkusz ciastek. W dużej misce wymieszaj składniki biszkoptowe łyżką, aż ciasto uformuje się.
Na arkuszu ciastek kształtuj ciasto na prostokąt o wymiarach 14x3 cali, o grubości 1/2 cala.
Piec 19 do 25 minut lub do złotego koloru. Schłodzić na blasze na stojaku chłodzącym 15 minut.
Ciasto pokroić w poprzek na 1/2-calowe plastry. Ułóż plastry pokrojone bokiem na arkuszu ciastek.
Piec 7 do 8 minut lub aż DNA są światło złoty brąz; obrócić plastry nad.
Piec 7 do 8 minut dłużej lub do dna są jasno złoty kolor. Cool 5 minut; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego. Całkowicie schłodzić, około 15 minut.
W małej misce, wymieszać składniki glazury, aż wystarczająco cienkie, aby mżawka.
Mżawka nad biszkoptem. Przed układaniem biszkoptów odstawić na około 4 godziny lub do momentu ustawienia glazury. Przechowywać luźno przykryte.