Cipollini i jabłka z boczkiem
Cipollini i jabłka z boczkiem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 113 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz cebulę cipollini, liście tymianku, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Boczek Kanadyjski Z Jabłkami, Jabłka smażone z boczkiem, oraz Wieprzowina z jabłkami, boczkiem i kiszoną kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło na dużej, ciężkiej patelni na dużym ogniu.
Dodać jabłka do patelni; gotować 6 minut lub aż krawędzie są bardzo brązowe, często mieszając.
Jabłka wyjąć z patelni; odstawić. Zmniejszyć ciepło do średniego.
Dodaj boczek na patelnię; gotować 3 protokół lub aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni, zastrzegając kapiele; odstawić boczek na bok.
Dodaj cebulę do kapiących na patelni; przykryć i gotować 8 minut lub aż złoty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszaj rosół z kurczaka, ocet i liście tymianku; gotuj 7 minut. Odkryj; Przywróć jabłka na patelnię. Gotować 3 minuty lub aż do całkowitego ogrzania. Wymieszać z boczkiem, solą i pieprzem.
W razie potrzeby udekoruj gałązkami tymianku.