Cioppino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj Cioppino. Ten przepis służy 50. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka przegrzebków, woda, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest tak ogromne. Spróbuj Cioppino, Cioppino, oraz Cioppino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę w dużym, głębokim garnku na średnim ogniu.
Podsmażyć czosnek i cebulę, aż staną się aromatyczne, ale nie rumiane.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, pastę pomidorową i płatki chili i mieszaj przez około 1 minutę.
Wlać białe wino i wodę i dusić na małym ogniu. Przykryć i gotować przez około 30 minut.Podgrzać do wysokiej temperatury i dodać wszystkie składniki w owocach morza i liście pietruszki. Jak tylko małże i małże są otwarte, gulasz jest gotowy.
Dodać sól do smaku i podawać od razu.