Cinderella Fantasy Cake
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz białka, mąkę tortową, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Fantazja, Fudge Fantasy Cake, oraz Czekoladowe Ciasto Kahlua Fantasy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 1 do 2 kropli żółtego barwnika spożywczego do pierwszej porcji, 1 do 2 kropli czerwonego barwnika spożywczego do drugiej porcji, a 1 do 2 kropli zielonego barwnika spożywczego do trzeciej porcji. Łyżka każdej porcji do ozdobnego woreczka wyposażonego w dużą końcówkę gwiazdki. Wymieszać 12 (1-calowych) kopców każdego koloru na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 200 przez 1 godzinę i 45 minut do 2 godzin; wyłączyć piekarnik.
Niech bezy stoją w zamkniętym piekarniku ze światłem na 8 godzin.
Białka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania piany.
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Dodawać cukier, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w mące, 1/4 szklanki na raz. Złóż ekstrakt migdałowy i łyżkę do wyłożonego woskiem 12-calowego ciasta lub patelni springform.
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 40 minut. Uruchom cienką metalową szpatułkę wokół krawędzi ciasta, aby poluzować; usuń z patelni i Odklej papier woskowy.
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić lukier z włoskiej bezy. Kopiec rund bezowych na wierzchu ciasta.
Uwaga: do orurowania można użyć plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym. Łyżka bezy do worków. Wyciąć dziurę w 1 rogu worków; rury bezy.