Cinderella Fantasy Cake

Cinderella Fantasy Cake
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 152 kalorie. Ten przepis służy 12 i kosztuje 35 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz białka, mąkę tortową, śmietanę z kamienia nazębnego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Ciasto Fantazja, Fudge Fantasy Cake, oraz Czekoladowe Ciasto Kahlua Fantasy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podziel Podstawowe Bezy
2
Mieszanie na trzecie.
3
Ubić 1 do 2 kropli żółtego barwnika spożywczego do pierwszej porcji, 1 do 2 kropli czerwonego barwnika spożywczego do drugiej porcji, a 1 do 2 kropli zielonego barwnika spożywczego do trzeciej porcji. Łyżka każdej porcji do ozdobnego woreczka wyposażonego w dużą końcówkę gwiazdki. Wymieszać 12 (1-calowych) kopców każdego koloru na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywnościCzerwony Kolor żywności
1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O1 (3,4 Uncji) Opakowanie Budyniu Błyskawicznego Czekoladowego JELL-O
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Piec w temperaturze 200 przez 1 godzinę i 45 minut do 2 godzin; wyłączyć piekarnik.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Niech bezy stoją w zamkniętym piekarniku ze światłem na 8 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Białka ubić z dużą prędkością mikserem elektrycznym, aż do uzyskania piany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
7
Dodać śmietanę z kamienia nazębnego i sól; ubijać do uzyskania miękkich szczytów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Masłem OrzechowymCiasto Z Masłem Orzechowym
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Dodawać cukier, 2 łyżki na raz, ubijając, aż utworzą się sztywne szczyty. Złożyć w mące, 1/4 szklanki na raz. Złóż ekstrakt migdałowy i łyżkę do wyłożonego woskiem 12-calowego ciasta lub patelni springform.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olejek Cynamonowy, OpcjonalnieOlejek Cynamonowy, Opcjonalnie
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana I Prażone Płatki MigdałówBita śmietana I Prażone Płatki Migdałów
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
9
Piec w temperaturze 375 przez 35 minut lub do momentu, gdy ciasto wróci po delikatnym dotknięciu. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 40 minut. Uruchom cienką metalową szpatułkę wokół krawędzi ciasta, aby poluzować; usuń z patelni i Odklej papier woskowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić lukier z włoskiej bezy. Kopiec rund bezowych na wierzchu ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
11
Uwaga: do orurowania można użyć plastikowej torby z zamkiem błyskawicznym. Łyżka bezy do worków. Wyciąć dziurę w 1 rogu worków; rury bezy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn