Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i danie główne pescatarian? Cilantro Lime Fish może być znakomity przepis, aby spróbować. Na 11,54 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 115g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 1036 kalorii. Ten przepis służy 1. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz płatki cebuli, mielony kminek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać limonki, można śledzić to danie główne z Arbuz Granita jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Cilantro Lime Fish, Tacos z kolendrą i limonką, oraz Cilantro Lime Fish Tacos.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Dekoracji Kanapek
2
Każdy filet umieścić na kawałku folii o dużej wytrzymałości; posypać pepper.In rondel, podsmażyć cebulę i czosnek w oleju; wymieszać z kminkiem.Łyżka filetów; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Oczyszczone Całe Kalmary (około 1 Funta)
Smażone Krewetki
3
Na każdym z nich ułożyć plastry limonki; skropić margaryną.Fold folii wokół ryby i szczelnie zamknąć; umieścić na blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plasterek Limonki
¼ Czubatej Szklanki Mąki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Smażone Krewetki
4
Piec przez 35-40 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.