Ciepły Boczek Winegret Szwajcarski Chard
Ciepły boczek Vinaigrette szwajcarski Chard może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 57 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz applewood-wędzony boczek, boczek szwajcarski, ocet jabłkowy i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciepły, tandetny szwajcarski Chard i pieczony Dip czosnkowy, Ciepła sałatka z soczewicy z boczniakiem szwajcarskim, Fetanem i czerwonym winem-czarny Pep, oraz Spaghetti Squash z boczniakiem szwajcarskim, suszoną żurawiną i winegretem Dijon.
Instrukcje
Podgrzej średnią patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodać boczek na patelnię; gotować, aż chrupiące.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Dodaj ocet i świeżo zmielony czarny pieprz do patelni, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę octu na szwajcarskiej chard; wrzucić.