Ciepłe oliwki z koprem włoskim i pomarańczą
Ciepłe oliwki z koprem włoskim i pomarańczą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 59 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje 46 centów za porcję. Jeśli masz ocet balsamiczny, skórkę pomarańczową, oliwki nadziewane pimiento i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Podobne przepisy to Ciepłe jagody pszenne z tuńczykiem, koprem włoskim i oliwkami, Oliwki z pomarańczą i koprem włoskim, oraz Ogolony koper włoski z pomarańczą i oliwkami.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj skórkę, rozmaryn, nasiona kopru włoskiego i kliny kopru włoskiego; gotuj 5 minut, często mieszając.
Dodać oliwki; gotować 1 minutę.
Zdjąć z ognia; wymieszać z octem.
Umieścić mieszaninę kopru włoskiego w 8-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia. Przykryć i odstawić co najmniej 2 godziny.
Piec w 250 przez 10 minut lub do ogrzania, mieszając raz.