Ciepła Włoska Sałatka Wieprzowa

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj ciepłej włoskiej sałatki wieprzowej. Na 2,24 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 270 kalorii, 20g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać kawałki wielkości kęsa boston i liści sałaty, różyczki brokuły, pomidory śliwkowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Ciepła Włoska Sałatka Wołowo-Szpinakowa, Ciepła sałatka z zieleni, włoskiej kiełbasy i ziemniaków, oraz Ciepła Sałatka Z Wieprzowiny I Soczewicy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, wrzucić wieprzowinę i włoski dressing.
Odstawić w temperaturze pokojowej 10 minut do marynaty.
W międzyczasie, w innej małej misce, wymieszać Ranch dressing mix (suchy), majonez i mleko; odstawić.
W 10-calowej patelni nonstick rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na oleju, często mieszając, aż wieprzowina nie będzie już różowa.
Wśród 4 talerzy, podzielić sałatę. Na wierzchu brokuły, cukinia, pomidory i wieprzowina.
Mżawka dressing na sałatki.