Ciepła Szwajcarska Sałatka z Chard i pieczarkami

Ciepła Szwajcarska Sałatka z boczkiem i grzybami może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 189 kalorii. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ocet balsamiczny, ser, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z soczewicy z boczniakiem szwajcarskim, Fetanem i czerwonym winem-czarny Pep, Ciepły Boczek Winegret Szwajcarski Chard, oraz Ciepły, tandetny szwajcarski Chard i pieczony Dip czosnkowy.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu. Czosnek ugotować w oleju, aż będzie pachnący, około 1 minuty.
Dodaj chard Szwajcarski do czosnku i gotować, aż zwiędnie, 3 do 5 protokół; przenieść chard i czosnek do miski, zastrzegając dowolny płyn na patelni i zwracając go do ognia.
Gotować grzyby i cebulę do zastrzeżonego płynu na patelni, aż do ogrzania, 2 do 3 protokół.
Wlać ocet balsamiczny na mieszaninę grzybów i cebuli; gotować i mieszać kolejne 2 do 3 protokół; dodać do miski z mieszanką chard wraz z pomidorami. Delikatnie wymieszać, aby włączyć. Wrzucić do sera pleśniowego. Doprawić solą i pieprzem.