Ciepła sałatka z pomarańczy i grzybów
Ciepła sałatka z pomarańczy i grzybów może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 410 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 4,23 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz pomarańcze, bekon, radicchio i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło, Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło, oraz Sałatka Z Pieczarkami Na Ciepło dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Wyjąć, pokruszyć i odstawić. Rezerwa tłuszczu boczku.
Ubij razem 1/4 szklanki tłuszczu boczku, sok pomarańczowy, szalotkę, oliwę z oliwek i ocet.
W dużej misce, połączyć szpinak i radicchio.
Ciepła 2 łyżki reserved boczek kapie na patelni na średnim ogniu.
Dodać grzyby shitake i gotować przez 1 minutę.
Dodać boczniaki i gotować przez 2 minuty. Doprawić solą i pieprzem; dodać do zieleniny i wymieszać.
Wlać sos do tej samej patelni i gotować 2 protokół.
Dodać boczek, segmenty pomarańczy i posiekane orzechy laskowe. Rzucać, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Sałatkę udekorować grzybami enoki i podawać.