Ciepła sałatka z małży i kogutów z Escarole, rabarbarem i pieczoną Paprykowo-oliwkową Crostini
Ciepła sałatka z małży i kogutów z Eskarole, rabarbarem i pieczoną Paprykowo-oliwkową Crostini wymaga z grubsza 55 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 543 kalorie, 13g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Na 2,91 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz paprykę, ocet winny, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia oraz 2 łyżki stołowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowa Tarta Orzechowa Karmelowa (Bezglutenowa, Bez Ziarna, Wegańska) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Czerwona Papryka I Dojrzałe Oliwkowe Crostini, Pieczony pieprz, parmezan i oliwkowe Crostini, oraz Pieczona papryka, Oliwa i Kapar Crostini dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W 12 do 14-calowej patelni saute rozgrzać oliwę z oliwek do czasu palenia.
Dodać czosnek i rabarbar i gotować, aż zmięknie, o 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
1 Pomarańcza, Skórka
3
Dodać małże i wino i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować, aż wszystkie małże są otwarte, o 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Małże Littleneck
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
W międzyczasie zmontować crostini, najpierw mieszając paloną paprykę, pastę z oliwek i pozostałą oliwę. Podziel mieszankę pieprzu na 12 tostów i umieść po trzy na obręczach każdej z 4 talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tapenada Oliwkowa
Crostini
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Dodaj cockles do patelni littleneck i przykryj. Gotować, aż cockles otworzyć, O 1 minutę.
Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować od A do Z Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.