Ciepła sałatka z grillowanych Fig, winogron i gorzkiej zieleni

Ciepła sałatka z grillowanych Fig, winogron i gorzkich zieleni może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 158 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz ciemnoskóre figi, sól, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczony stek z grillowanymi winogronami szampana i sałatką z gorzkiej zieleni i sera pleśniowego, Ciepła sałatka z kopru włoskiego i gorzkiej zieleni, oraz Grillowana Sałatka Z Gorzkich Warzyw Z Prażonymi Burakami, Przyprawionymi Orzechami Pekan & dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować grill do wysokiej temperatury.
Połącz 1 łyżkę oleju, ocet, sól i pieprz w dużej misce.
Dodaj radicchio, koper włoski, endywia, i winogron; wrzucić delikatnie do herbu. Odstawić.
Pędzel Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju na ścięte boki fig.
Umieść figi na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 1 1/2 minuty z każdej strony lub do lekko zarumienionego.
Na półmisku ułożyć mieszankę radicchio, na wierzchu grillowane figi.