Ciepła Sałatka Z Dzikiego Ryżu

Ciepła sałatka z dzikiego ryżu może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 14g białka, oraz 13g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką wodę, marchewkę, płatki pieprzu i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ciepłe pieczarki, pieczone szparagi i sałatka z dzikiego ryżu z fetą, Ciepła Sałatka Z Cykorii Z Grzybami I Pancettą Vinaigrette, oraz Sałatka z jarmużu i grejpfruta z ciepłym boczkiem-sos z dzikich grzybów.
Instrukcje
Doprowadzić 3 1/2 szklanki wody do wrzenia w dużym rondlu.
Dodać ryż i zmniejszyć ogień do medium. Gotować, aż tylko miękkie o 35 do 40 protokół. Puch widelcem, gdy jest gotowy.
Na dużej patelni na średnim ogniu, roztopić masło.
Dodać cebulę, seler, marchew, paprykę, sól i pieprz.
Saute aż zmiękną, o 5 protokół.
Na oddzielnej patelni na średnim ogniu, tosty migdały. Mieszać od czasu do czasu, aż zbrązowieje.
Do warzyw dodajemy groszek i płatki czerwonej papryki.
Wymieszać i pozostawić do gotowania przez kilka minut.
Dodaj migdały i top z pietruszką.