Ciepła Sałatka Frisee Z Chrupiącym Koszernym Salami
Ciepła sałatka Frisee z chrupiącym koszernym Salami wymaga około 33 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 185 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz Koszerne salami wołowe, cebula, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z ziemniaków i Frisee, Sałatka Frisee z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka z fasoli Frisée i Fava.
Instrukcje
Pokroić plastry salami wołowe Koszerne w paski 1/4 cala.
Gotować paski salami w gorącej oliwie z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu 5 do 10 minut lub aż chrupiące.
Usuń salami z łyżką szczelinową, zachowując pozostały olej na patelni.
Kawałki salami osuszyć na papierowych ręcznikach.
Podsmażyć cebulę i czosnek w zastrzeżonym gorącym oleju 2 protokół. Wymieszać z octem, musztardą, solą i pieprzem; gotować 1 minutę.
Umieścić frise i winogron pomidorów połówki w dużej misce, i skropić mieszaniną octu; wrzucić do herbu.
Posypać chrupiącymi kawałkami salami i podawać natychmiast.
* 2 pęczki curly endive mogą być zastąpione frise.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Hebrew National Kosher Beef Salami.