Ciepła Sałatka Frisee Z Chrupiącym Koszernym Salami

Ciepła Sałatka Frisee Z Chrupiącym Koszernym Salami
Ciepła sałatka Frisee z chrupiącym koszernym Salami wymaga około 33 minuty od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 185 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz Koszerne salami wołowe, cebula, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciepła sałatka z ziemniaków i Frisee, Sałatka Frisee z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Ciepła sałatka z fasoli Frisée i Fava.

Instrukcje

1
Pokroić plastry salami wołowe Koszerne w paski 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2
Gotować paski salami w gorącej oliwie z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu 5 do 10 minut lub aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Usuń salami z łyżką szczelinową, zachowując pozostały olej na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Kawałki salami osuszyć na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
5
Podsmażyć cebulę i czosnek w zastrzeżonym gorącym oleju 2 protokół. Wymieszać z octem, musztardą, solą i pieprzem; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
6
Umieścić frise i winogron pomidorów połówki w dużej misce, i skropić mieszaniną octu; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
7
Posypać chrupiącymi kawałkami salami i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
8
* 2 pęczki curly endive mogą być zastąpione frise.
Składniki, których będziesz potrzebować
Curly EndiveCurly Endive
9
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Hebrew National Kosher Beef Salami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany świeży JarmużPosiekany świeży Jarmuż
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
TrudnośćTwardy
Gotowe W33 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn