Ciepła sałatka z jabłkami i kozim serem

Ciepła sałatka z jabłkami i kozim serem
Ciepła sałatka z jabłkami i kozim serem to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz belgijską endywię, pieprz, rukiew wodna i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Sałatka z ciepłym kozim serem, Ciepła Sałatka Z Kozim Serem, oraz Ciepła Sałatka Z Kozim Serem.

Instrukcje

1
Używając szklanego słoika z ciasną pokrywką, połącz ocet, musztardę, czosnek, sól i pieprz, i dobrze wstrząśnij, aby wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać olej i natkę pietruszki i wstrząsnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
3
Na 4 płytkach ułóż liście endywii jak szprychy wokół każdej płytki. Ułóż rukolę lub szpinak na środku. Rozgrzej brojlery i ułóż pokrojone jabłka lekko nakładające się w 4 kształtach wentylatora, umieść w patelni brojlerów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
4
Ser pokroić w 4 plasterki i na wierzchu każdego wachlarza jabłek plasterkami sera. Dusić na złoty kolor przez około 5 minut. Za pomocą szpatułki ostrożnie umieścić plastry jabłka i ser na wierzchu endywii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
EndiveEndive
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
5
SOS skropić sałatkami i posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn