Cienkie i chrupiące migdałowe ciasteczka czekoladowe z masłem migdałowym

Cienkie i chrupiące migdałowe ciasteczka czekoladowe z masłem migdałowym
Cienkie i chrupiące migdałowe ciasteczka czekoladowe z masłem migdałowym mogą być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 18. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 2G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz zwykłe masło migdałowe, jajko, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 22 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cienkie i chrupiące solone migdałowe ciasteczka owsiane, Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe, oraz Cienkie i chrupiące ciasteczka czekoladowe.

Instrukcje

1
Masło rozpuścić w rondlu. Po rozpuszczeniu masła dodajemy stopniowo mąkę i mieszamy, zalewając ją masłem. Ustaw czas na 3 minuty i gotuj mieszaninę masła i mąki w rondlu przez 3 minuty, mieszając prawie stale, aby nie poparzyć. Nie jestem pewien, czy będzie łatwo się palić, ale ciągle przesuwałem go w rondlu na wszelki wypadek. Po 3 minutach stanie się szorstki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia.
3
Przenieść mieszaninę mąki / masła do miski i niech ostygnie całkowicie. To zajmie co najmniej pół godziny-może więcej. Musi ostygnąć. Możesz oszukać i wrzucić go do lodówki po schłodzeniu w temperaturze pokojowej przez 30 minut.Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia kilka arkuszy cookie z pergaminem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Połączyć cukier granulowany, ciemnobrązowy cukier, masło migdałowe, soda oczyszczona, sól i wanilia w robocie kuchennym. Proces do uzyskania gładkiej i kremowej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Wielka Brytania Używa Porzeczek)(Wielka Brytania Używa Porzeczek)
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Dodaj dwie łyżki jajka i proces, aż jajko jest mieszane-nie zapomnij zeskrobać boki miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj schłodzoną Faux-roux (mieszanka masła/mąki) i pulsuj do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
7
Przenieść do miski. Jeśli pozwolisz faux-roux ostygnie, ciasto powinno być na tyle chłodne, aby dodać chipsy czekoladowe. Jeśli nie, musisz pozwolić jej ostygnąć, aby nie stopić czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać chipsy czekoladowe do mieszaniny. Dużo używam! Ciasto będzie brzydkie i oczywiście / ziarniste/tłuste/błyszczące. Powinna być wystarczająco gruba, aby upuścić zaokrąglone łyżeczki do herbaty na arkusz ciastek, ale jeśli wydaje się zbyt goopy, schłodzić go przez 30 minut.Upuść dobrze zaokrąglone łyżeczki ciasta na arkusze ciastek, w odstępie od siebie około 2 ½ do 3 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Pieczemy ciasteczka przez 10-12 minut lub do momentu, aż krawędzie staną się ciemnobrązowe. Ostudzić na arkuszach ciastek przez około 5 minut, a następnie przenieść do stojaka z drutu, aby ostygł i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia0
Magazyn