Cielęcina Piccata
Cielęcina Piccatan jest bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 290 kalorii, 30g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.69 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, wodę, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Cielęcina Piccata, Cielęcina Piccata, oraz Cielęcina Piccata dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę, sól i pieprz połączyć w płytkim naczyniu.
Połącz wodę i białko jaja w innym płytkim naczyniu, mieszając trzepaczką.
W trzecim płytkim naczyniu umieścić bułkę tartą. Pracując z 1 kotletem na raz, pogłębiaj w mieszaninie mąki. Kotlet z mąki zanurzyć w mieszaninie białek jaj; pogłębiać w bułce tartej.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj kotlety na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż lekko rumiane.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodaj bulion, skórkę, sok i kapary na patelnię; dusić 2 minuty, stale mieszając.
Zalać kotlety; podawać natychmiast.
Dekoruj klinami cytryny, w razie potrzeby.