Cielęce ciasta na jedwabistym bakłażanie

Cielęce ciasta na jedwabistym bakłażanie
Cielęce ciasta na jedwabistym bakłażanie to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 514 kalorii, 36g białka, oraz 33g tłuszczu. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz szalotki, woda, mąka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Jedwabisty Bakłażan W Stylu Birmańskim, Pastitsio z bakłażana i cielęciny, oraz Bakłażan faszerowany z cielęciną i szpinakiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 3 łyżka oleju w 12-calowej patelni ciężkiej na średnim ogniu, aż się połyskuje, następnie ugotować bakłażana z 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Wymieszać razem pastę pomidorową, cukier, wodę i ocet i dodać do bakłażana z 1/3 szklanki szalotki, następnie dusić, przykryte, na średnim ogniu, aż bakłażan będzie miękki, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
3
Podczas duszenia bakłażana, delikatnie wymieszać cielęcinę, koperek, Pozostałe 1/3 szklanki szalotki, 3/4 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu w dużej misce, a następnie uformować w 4 (4-calowe) ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Podgrzać pozostałe 3 łyżki oleju w patelni 12-calowy nonstick na średnim ogniu do gorąca. Ciasto cielęce pogłębiać w mące, wytrząsając nadmiar, a następnie smażyć, obracając raz, aż złoto-brązowy, 8 do 12 minut łącznie dla średnich. 3rozdaj bakłażana wśród 4 talerzy i wierzch z cielęcymi ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn