Ciecierzyca i boczniak Szwajcarski w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów

Ciecierzyca i boczniak Szwajcarski w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj ciecierzycy i boczku szwajcarskiego w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, boczniak szwajcarski, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantna zupa pomidorowa suszona w słońcu z białą fasolą i Chardą Szwajcarską, Boćwina I Ciecierzyca, oraz Ciecierzyca i boćwina.

Instrukcje

1
W średnim garnku do zupy doprowadzić bulion na wolnym ogniu ze skórką serową i ciecierzycą. Gotować na małym ogniu, aż bulion będzie aromatyczny, około 10 minut; wyrzucić skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać chard Szwajcarski i gotować na wolnym ogniu, aż zwiędną, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
3
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki suszonego na słońcu pesto pomidorowego. Zupę doprawiamy solą i pieprzem. Chochle do misek i posypać startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pesto PomidorowePesto Pomidorowe
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)1 (28 Uncji) Puszka Pieczonych, Pokrojonych W Kostkę Pomidorów (zalecane: Muir Glen)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
ChochlaChochla
4
Udekoruj każdą miskę odrobiną pozostałego pesto i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia79
Magazyn