Ciecierzyca i boczniak Szwajcarski w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj ciecierzycy i boczku szwajcarskiego w parmezanie i bulionie z suszonych pomidorów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.42 za porcję. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, boczniak szwajcarski, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pikantna zupa pomidorowa suszona w słońcu z białą fasolą i Chardą Szwajcarską, Boćwina I Ciecierzyca, oraz Ciecierzyca i boćwina.
Instrukcje
W średnim garnku do zupy doprowadzić bulion na wolnym ogniu ze skórką serową i ciecierzycą. Gotować na małym ogniu, aż bulion będzie aromatyczny, około 10 minut; wyrzucić skórkę.
Dodać chard Szwajcarski i gotować na wolnym ogniu, aż zwiędną, o 4 protokół.
Wyjąć z ognia i wymieszać w 1/4 szklanki suszonego na słońcu pesto pomidorowego. Zupę doprawiamy solą i pieprzem. Chochle do misek i posypać startym serem.
Udekoruj każdą miskę odrobiną pozostałego pesto i podawaj.