Ciasto Żurawinowe Jabłkowo-Orzechowe
Żurawinowy placek jabłkowo-orzechowy wymaga ok. 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ścięte migdały, skórkę pomarańczową, ciasto i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Doskonale sprawdza się jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia na nie tak super spoonacular wynik 14%. Podobne przepisy obejmują Szarlotka Bułeczki Cynamonowe, Szarlotka Pieczone Pączki, oraz Batony Z Masłem Jabłkowym.
Instrukcje
W dużej misce połączyć żurawinę, jabłko, migdały i skórkę pomarańczową. W innej misce połączyć cukier, mąkę, cynamon, gałkę muszkatołową i sól; dodać do mieszanki owoców i delikatnie wrzucić. Linia a 9-in. talerz ciasta z dolną skórką; dodać nadzienie.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do ciasta.
Umieść nad nadzieniem; wyciąć szczeliny w górnej skorupie. Uszczelnienie i krawędzie flet.
Piec w temperaturze 400° przez 45 minut lub do złotego koloru. Schłodzić przed podaniem.