Ciasto Śmietankowo-Kokosowo-Orzechowe
Ten wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 1,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 8G białka, oraz 39g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bourbon, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ciasto Z Kremem Kokosowym, Ciasto z serem śmietankowym z miodem bitą śmietaną, oraz Ciasto Z Serem Śmietankowym Z Lukrem Z Serem Śmietankowym.
Instrukcje
Ubij masło i serek śmietankowy na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie kremowy. Stopniowo dodawać cukier, ubijając ze średnią prędkością, aż będzie lekki i puszysty.
Dodaj jajka, 1 na raz, bicie tylko do żółtego zniknie.
Przesiać razem 3 szklanki mąki i 1/2 łyżeczki. sól; dodać do masy na przemian z bourbonem, zaczynając i kończąc mieszanką mąki. Beat ciasto z niską prędkością aż do mieszania po każdym dodaniu. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki. wanilia, Prażone pekany i rozdrobniony kokos.
Wlać ciasto do nasmarowanej i posypanej mąką 12-szklankowej patelni z rurką.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut do 1 godziny i 35 minut lub do czasu, aż długi drewniany kilof włożony do środka ciasta wyjdzie czysty. Schłodzić w patelni na stojaku z drutu 10 do 15 minut.
Wyjąć z patelni i całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.