Ciasto śmietankowe z sosem wiśniowym Bing
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasta kremowego z sosem wiśniowym Bing. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 582 kalorie. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wodę, 1 (15 uncji) można pestki Bing wiśnie, półsłodkie czekolady i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 26%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Sos Do Lodów Wiśniowych Bing, Lody Wiśniowe Bing, oraz Grillowane ciasteczka z lodami wiśniowymi Bing dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj i upiec ciasto mix zgodnie z instrukcjami producentów dla dwóch 9 calowych warstw.
Podczas pieczenia ciasta, zrobić nadzienie. Mleko przełożyć do rondla na średnim ogniu. ubić cukier, sól i skrobię kukurydzianą, wymieszać z mlekiem.
Dodać jajko i doprowadzić mieszaninę do wrzenia, stale mieszając. Gdy mieszanina zgęstnieje, zdjąć z ognia i wymieszać z masłem i wanilią.
Umieścić folię bezpośrednio na powierzchni budyniu i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Zrobić lukier po ostygnięciu ciasta i budyniu. Aby lukier, połączyć śmietanę, cukier i wanilię. Ubijaj do sztywności.
Za pomocą ząbkowanego noża przeciąć każdą warstwę ciasta na pół poziomo. rozprowadź wypełnienie między warstwami. Mróz z lukrem z bitą śmietaną. używając obieraczki do warzyw, wyrzeźb czekoladowe loki z tabliczki czekolady bezpośrednio na torcie. Jeśli to nie działa dobrze dla ciebie, możesz użyć tarki do sera, aby ogolić czekoladę, a następnie posypać ciasto. Ciasto przechowywać w lodówce przez co najmniej 3 godziny.
Aby zrobić sos, wlej sok wiśniowy do małego rondla. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie rozpuścić skrobię kukurydzianą w 1/4 szklanki wody i wymieszać z wrzącym sokiem wiśniowym. Gotować i mieszać, aż sos wróci do wrzenia, zgęstnieje i oczyści. Wiśnie wymieszać z sosem.
Podawać na ciepło lub na zimno.