Ciasto Śmietankowe

Ciasto Śmietankowe
Cream Pie może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 223 kalorie, 2G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką ciężką śmietanę do ubijania, jajka, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć cukry, mąka, sól, śmietana, jajka, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wymieszać na gładką masę.
4
Wlać nadzienie do nieobrobionej skorupki ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Unbaked Pie CrustUnbaked Pie Crust
5
Piec 20 minut w nagrzanym piekarniku. Obniżyć temperaturę do 325 stopni F (165 stopni C) i piec przez dodatkowe 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn