Ciasto łososiowe Minis z cytrynowo-koperkowym Aioli
Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 78 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz prawdziwy majonez mayo, skórkę z cytryny, mielony pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczony łosoś i szparagi z cytrynowo-kaparowo-koperkowym Aioli, Łosoś i krewetki z koperkiem i limonką aïoli, oraz Łosoś i krewetki (krewetki) z koperkiem i limonką Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Wymieszać 1/3 szklanki majonezu i dalej 5 składników w średniej misce. Wymieszać 2 łyżeczki. Skórka i ryba. (
Mieszanina będzie wilgotna.)
Wymieszaj sok z cytryny, czosnek, koperek i pozostały majonez i skórkę z cytryny do wymieszania. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Połączyć bułkę tartą i masło w osobnej misce.
Dodaj 1 Łyżkę. mieszanka ryb; odwróć się, aby równomiernie pokryć. Kształt w kulkę; umieść na blasze do pieczenia rozpylonej sprayem do gotowania. Powtórz z pozostałą mieszaniną ryb, umieszczając kulki 1 cal od siebie na blasze do pieczenia; spłaszczyć łopatką do grubości 1/4 cala.
Piec 10 min. z każdej strony lub do momentu, aż placki rybne będą złotobrązowe z obu stron.
Podawać z mieszanką majonezu.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Stonestreet Estate Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 36 dolarów.
Stonestreet Estate Chardonnay
2012 Estate Chardonnay zapewnia wyraźny szkielet mineralny wraz z silnym pierwiastkiem cytrusowym. Mandarynka i marmolada wyłaniają się najpierw ze szkła, otwierając się na podniebienie, które kaskadowo przechodzi przez brzoskwinię i ocean spray - wszystko to kończy się zaskakującym chwytem i kwasowością.