Ciasto ze szpinakiem i ricottą
Szpinak i ciasto Ricotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 295 kalorii, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 1,58 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jeśli masz brązowy i ryż, zielona cebula, parmezan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Spotlight Składnik: Szpinak (: Szpinak Ricotta Shells), Ciasto Ze Szpinakiem Ricotta, oraz Dip Ze Szpinakiem I Ricottą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. ugotuj ryż zgodnie ze wskazówkami opakowania, a następnie odstaw i odstaw na bok.
Połącz ricottę, jajka, sól i pieprz w dużej misce i ubijaj, aby dobrze połączyć.
Rozgrzej oliwę w dużym garnku i dodaj czosnek i cebulę, aby gotować przez 1-2 minuty.
Dodać szpinak trochę na raz i mieszać, jak gotuje i więdnie. Gdy wszystkie szpinak został dodany i gotowane w dół, zdjąć z ognia i dobrze spuścić w durszlaku. Wymieszać mieszaninę szpinaku z serem ricotta.
Dodać połowę ryżu do mieszaniny i mieszać do włączenia. Spryskaj szklane naczynie do pieczenia 9 x 13 sprayem do gotowania, a następnie wlej mieszankę szpinaku i ricotty do naczynia, wygładzając równomiernie.
Pozostały ryż wymieszać z parmezanem i rozprowadzić na wierzchu.
Piec, odsłonięty, przez 45 minut.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 15 minut przed krojeniem i serwowaniem. Pycha!!!